Vacanță KENYA, AFRICA. Imagini inedite din sălbăticie (GALERIE FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Dacă visezi să ajungi în Kenya, să vezi "pe viu" o mulțime de animale sălbatice, specii de păsări, dar și cum trăiesc oamenii din acele locuri, îți poți face "încălzirea" cu galeria foto pe care ți-am pregătit-o. Te va introduce într-o lume cu totul aparte.

Kenya este o ţară de dimensiuni medii, situată în Africa Central-Estică, cu ieşire la Oceanul Indian în sud-est. Este una dintre ţările africane cu cele mai multe parcuri şi rezervaţii naţionale (peste 50).

O mare parte din teritoriul statului este acoperit de păduri tropicale şi mai ales de savane care găzduiesc o mare varietate de floră şi faună (lei, gheparzi, leoparzi, antilope, gazele, girafe, zebre, elefanţi, bivoli, rinoceri, maimuţe, hipopotami, crocodili şi peste 1.000 de specii de păsări), potrivit blog.worldlifetimejourneys.com.

Peste trei sferturi din populaţie lucrează în agricultură şi cultivă arbori de cafea, arbori de ceai, sisai, fructe, legume şi cereale. Pescuitul este o altă activitate de bază.

Kenya este una dintre cele mai dezvoltate ţări din Africa şi se bazează pe industria alimentară, textilă, a cherestelei şi a prelucrării materialelor de construcţie.

Turismul este din ce în ce mai important, aducând cele mai multe venituri, cu peste 2 milioane de turişti anual. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel