VACANȚE în 2020. Ce aleg românii. Rezultat SONDAJ
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Unde merg românii în vacanță în 2020. 

DCNews a realizat un sondaj despre vacanțele în acest an. Conform rezultatelor, cei mai mulți cititori aleg România ca destinație de vacanță, în proporție de 74,2%. Restul, de 25,8% merg în străinătate în vacanță. 

Anul 2020 este puternic influențat de pandemia de COVID-19, atât din perspectiva vacanțelor programate până acum, cât și în ceea ce privește vacanțele ce urmează. Mulți români nu vor să riște o deplasare în străinătate, în contextul în care țările, mai mult sau mai puțin afectate, încă raportează cazuri noi de COVID-19, existând astfel riscul infectării, care presupune o izolare de cel puțin 14 zile în afara țării, în situația în care majoritatea vacanțelor în străinătate este de 7 zile. 

Prin urmare, cei mai mulți români aleg România. Nu cunoaștem procentele din anii trecuți, dar știm că-n fiecare an și plajele românești au fost pline, la fel și drumul spre munte, dincolo de libera circulație spre Bulgaria, Grecia, Turcia, Spania, Italia destinații de vacanță preferate de români. 

1. -imagine fara descriere- (sondaj-vacanta-romania-strainatate_34908100.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel