Vaccin pentru COVID-19, știrea momentului. Răsturnare de situație, într-o lume perturbată de anti-vacciniști. ”Acum vedem ce se întâmplă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Alternativa la vaccin este boala. Ce se întâmplă dacă faci boala o arată bilanțul negru al acestor zile, decesele provocate de COVID-19. O explică clar dr. Gindrovel Dumitra, care subliniază că acesta este momentul conștientizării. 

”Toată lumea așteaptă vaccinul, ca acum să fie produs un vaccin care să ferească lumea de această amenințare, de această tragedie pe care o parcurgem în acest moment. (...) Să înțelegem că vaccinurile sunt o alternativă nu la ce se întâmplă dacă nu faci vaccinul, ci la ce se întâmplă dacă faci boala. Pur și simplu acum vedem ce se întâmplă dacă faci boala. Numărul de morți reprezintă argumentele, din păcate, cinic vorbind, ale acestor politici pe care trebuie să le adoptăm. Poate că acum este momentul în care să aducem argumente de ce este necesară o campanie de vaccinare obligatorie. Nu reprezintă un scop în sine, nu se dorește vaccinarea cu forța a populației, ci apărarea sănătății populației. Măsurile din acest moment sunt luate (izolare, distanțare socială) pentru că nu există un vaccin.” a explicat Dr. Gindrovel Dumitra, Coordonator Grupul de Vaccinologie al SNMF, în cadrul dezbaterii organizate de DCMedia Group - ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”. 

Vezi și: EXCLUSIV Vaccinare. Medic: Dacă e nevoie, trebuie făcută cu forța! Iată DOVADA clară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel