Urmărește emisiunea live
Vaccinul "Sputnik V", dezvăluire halucinantă. De ȘASE ANI se lucrează la el: ASTA e povestea REALĂ, fără politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Kirill Dmitriev, CEO al Fondului Suveran al Rusiei, a făcut o declarație șocantă despre vaccinul "Sputnik V".

Încă de la declanșarea pandemiei de COVID-19, a început și lupta mondială pentru descoperirea unui vaccin potrivit pentru a învinge virusul. Ei bine, în ultima vreme, vaccinul la care lucrează Rusia a luat amploare și a ridicat semne de întrebare. Rusia susține că lucrează de șase ani la acest vaccin și asta pentru că au studiat pe Ebola și Mers, virusuri apropiate de COVID-19.

Am avut norocul că noul coronavirus a fost foarte aproape de MERS, aveam aproape gata un vaccin pentru MERS. Vaccinul pentru MERS a fost uşor modificat pentru a fi eficient împotriva noului tip de coronavirus, acesta este povestea reală, fără politică. Rusia a fost întotdeauna în fruntea cercetării privind vaccinurile", a declarat Kirill Dmitriev, CEO al Fondului Suveran al Rusiei, RDIF, pentru CNBC.

Dmitriev a adăugat că "oamenii foarte sceptici nu vor avea acest vaccin şi le dorim mult noroc în dezvoltarea lor", a spus el.

Astfel, producţia vaccinului „Sputnik V” ar urma să înceapă în luna septembrie, iar instituția a anunțat că a primit deja cereri preliminare pentru peste 1 miliard de doze de vaccin din 20 de ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel