Val Vâlcu, comentariu TARE după faza cu Barna şi ochelarii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Val Vâlcu aduce aminte de o altă fază tare cu Barna
Val Vâlcu aduce aminte de o altă fază tare cu Barna
Jurnalistul Val Vâlcu l-a taxat pe vicepremierul Dan Barna, copreşedintele USR-PLUS, după ce acesta a pus un angajat al Parlamentului să îi ridice ochelarii de pe jos. 

Prezent în Camera Deputaților, Dan Barna și-a scăpat, la un moment dat, ochelarii, însă nu s-a ridicat să-i recupereze. În schimb, o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Dan Barna i-a indicat cu degetul unde i-au căzut ochelarii.

Totul s-a întâmplat, luni, în Camera Deputaților, în timp ce acesta urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

"Când poți scrie pe o tastatură din aer, poți citi și cu ochelarii de pe podea...", a scris Val Vâlcu pe Facebook, amintind de un alt moment în care Dan Barna a reuşit să surprindă internetul. 

VEZI ŞI Barna are nevoie de angajaţi să-i ridice ochelarii. Oana Zamfir: Nu s-a clintit! / FOTO

În aprilie 2020, Dan Barna le-a transmis un mesaj video susţinătorilor săi. Înainte de a vorbi, însă, copreşedintele USR-PLUS se făcea că lucrează la laptop, neatingând de fapt tastele. 

"S-a răspândit pe net o secvență în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din fața mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu", spunea atunci Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel