Val Vâlcu, despre prezența lui Iohannis la nunta Simonei Halep: Face foarte bine că se duce
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Simona Halep
Foto: Instagram Simona Halep
Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre Klaus Iohannis și mesajul pe care vrea să-l transmită prin prezența la evenimente, în plină criză politică.

"Vorbeam despre toate aceste evenimente care par dintr-o altă lume. La televizor se vorbește despre scumpirea facturilor, despre criza politică, despre toată această luptă care ține cu sufletul la gură toată România până la Congresul PNL, iar președintele Iohannis își creează un culoar de respirație. L-am văzut la festivalul George Enescu, va merge la nunta Simonei Halep, l-am văzut și la Muzeul Brukenthal săptămâna trecută. Este un mesaj pe care președintele vrea să-l dea, de relaxare față de ce se întâmplă pe scena politică? Sau pur și simplu sunt niște invitații pe care nu le poate refuza?", a întrebat Laura Chiriac. 

"Eu cred că e un mesaj de normalitate. E în fișa postului ca demnitarii să onoreze astfel de evenimente, să participe la lansări, la deschiderea festivalurilor. Țin minte că și Traian Băsescu despre care s-a spus că a fost prima dată la un concert, a făcut-o la Festivalul George Enescu. Ceea ce nu e cazul cu Klaus Iohannis că Sibiu a fost capitală culturală europeană, este un loc important din punct de vedere cultural, un oraș care a depășit mult Brașovul sau alte orașe din zonă prin Festivalul Internațional de Teatru (FITS). Sibiu e pe harta culturală a Europei.

Deci faptul că a mers la Festivalul Enescu sau la lansări de carte, aceste lucruri nu sunt neobișnuite. Dinpotrivă, fac parte din normalitate", a completat Val Vâlcu, la B1 TV.

Iohannis, invitat la nunta campioanei care nu a ajuns locul 1 datorită statului, ci a familiei și muncii depuse. "Face foarte bine că se duce la nunta Simonei Halep"

"Acum, ca șef al diplomației, face foarte bine că se duce la nunta Simonei Halep, în ideea în care sportul este cel mai bun ambasador. Eu aș remarca faptul că Simona Halep vine și leagă un eveniment atât de important de orașul natal, Constanța. Câți oameni "ajunși" așa mai fac asta? Majoritatea își aleg locații de nuntă exotice sau SUA, Paris, deci iată că deși statul nu a făcut nimic pentru ea, e investiția familiei și e sacrificiul personal, locul unu în lume nu implică în niciun fel o intervenție a statului. Hai să zici că la caiac canoe a mai dat Federația o barcă, o vâslă, o pagaie. În cazul copiilor care pornesc pe acest drum anevoios al performanței în tenis, doar se ia, nu se dă nimic din partea statului", a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel