Val Vâlcu: Nu ar fi cazul ca Vlad Voiculescu să fie cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor?
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Vlad Voiculescu a spus, vineri seară, la Digi24, că nu are dovezi care să ateste raportarea eronată a morților de Covid-19
Vlad Voiculescu a spus, vineri seară, la Digi24, că nu are dovezi care să ateste raportarea eronată a morților de Covid-19
Vlad Voiculescu a spus, vineri seară, la Digi24, că nu are dovezi care să ateste raportarea eronată a morților de Covid-19, însă diferența între datele raportate poate fi ”de ordinul miilor". Întrebat despre câte mii de cazuri este vorba, fostul ministrul al Sănătății a zis că nu știe. ”Nu e exclus ca diferența să fie de ordinul miilor”, a declarat Vlad Voiculescu.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect spunând că după insinuarea iresponsabilă a lui Vlad Voiculescu privind morții de Covid-19, nu ar fi cazul să fie cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor întrucât prin această declarație a alimentat conspiraționiștii și negaționiștii?

Că din cauza frustrării, după ce a pierdut funcția, vrea să scadă încrederea în Guvern este una, dar putea să aleagă altă temă pentru a face atacurile politicianiste, nu să lanseze afirmații fără fundament pe o temă care alimentează curentele conspiraționiste.

În al doilea rând, Facebook și Google nu îl banează din cauza acestor declarații? Că în alte cazuri s-a putut, de exemplu pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, spunea preşedintele Comisiei juridice a Senatului, liberala Iulia Scântei. Dar Vlad Voiculescu, omul poleit cu like-uri pe Facebook, răsfățatul postacilor de pe Internet, nu ar trebui să fie banat, la fel ca în cazul Șoșoacă?!  

Vlad Voiculescu a declarat, vineri, că există diferenţe între decesele raportate şi cele reale, dar că nu are dovezi în acest sens.

“Nu aş vrea să arunc cu numere pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru”, a afirmat Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel