Val Vâlcu, ironic după ce ministrul Culturii nu a citit mesajul lui Iulian Bulai despre Eminescu. "Să se mobilizeze, să i le memoreze şi să le recite"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Val Vâlcu, revoltat după ce ministrul Culturii a spus că nu este la curent cu ce a scris Iulian Bulai (USR) despre Mihai Eminescu.
Val Vâlcu, revoltat după ce ministrul Culturii a spus că nu este la curent cu ce a scris Iulian Bulai (USR) despre Mihai Eminescu.
Jurnalistul Val Vâlcu a reacţionat ironic la adresa ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, după ce acesta a spus că nu este la curent cu postarea de pe reţelele de socializare a lui Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de Cultură din Parlament, despre Mihai Eminescu.

Jurnalistul l-a taxat pe ministrul Culturii şi pentru că nu a recitat nimic din opera lui Mihai Eminescu, deşi fusese rugat să facă acest lucru de prezentatorul emisiunii, Cătălina Porumbel. 

"Sunt pur şi simplu revoltat. Bun, poate nu l-a citit pe Eminescu sau nu îşi mai aminteşte exact ce scria acesta, dar consider că este absolut inadmisibil ca ministrul Culturii să nu citească ce scrie marele om al Culturii Bulai. Vorbim de preşedintele Comisiei de Cultură din Parlament. A fost direct angajat parlamentar, nu a avut alt loc de muncă, a avut doar colaborări. Poate are operă! Profesorul Vlad Alexandrescu are în spate o bibliotecă scrisă de el, nu citită, şi nu s-a calificat pentru listele USR-PLUS. 

Dar dl Bulai, care vrea să îl cenzure pe Bulă la TVR, se bate pe burtă cu Eminescu. L-a înhămat la căruţa electorală! Asta am trăit în comunism, când pe stadioane veneau actori îmbrăcaţi în personaje istorice, precum Alexandru Ioan Cuza, şi se recitau citate din Ceauşescu. Cred că ar merita Bulai ca ministrul Culturii să se mobilizeze, să îi citească postările, să i le memoreze şi să le recite", a declarat Val Vâlcu, ironic, la Antena 3. 

Iată ce a scris Iulian Bulai pe Facebook despre Eminescu. 

"Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

- ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

- ar fi eliminat pensiile speciale.

- ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

- ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

- ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

La mulți ani, Mihai! Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!", este mesajul postat de Iulian Bulai pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel