Val Vâlcu, semnal de alarmă pentru români. "Ăsta e riscul cu vacanţele în Bulgaria"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a tras un semnal de alarmă după ce Guvernul a anunţat noile reguli de carantinare şi izolare a celor care se întorc în ţară. 

După ce Bulgaria a înregistrat o creştere a numărului de cazuri în ultimele zile, există riscul ca românii care se întorc în ţară din vacanţă să stea în izolare timp de 14 zile. 

"Nu există, în opinia mea, aproape niciun risc ca un român care călătoreşte în Bulgaria să fie oprit la întoarcere, riscul cel mai mare este să nu fie lăsat să intre în Bulgaria. Pentru că Bulgaria se apropie de România de jos în sus, dar România nu va sta pe loc. Vedem o creştere care va continua, pentru că nu se face nimic din ce ar trebui să se facă pentru a scădea numărul contaminărilor. Dacă îmi găsiţi un chelner, UNUL, nu doi, să aibă mască... Nu mai intrăm în bucătăria restaurantelor, să vedem ce e acolo. Ca să fim liniştiţi, ar trebui să fie 5 cazuri la un milion, adică 100 pe zi. Avem de 4 ori mai mult. Nu văd riscul să fie opriţi românii la intrarea în România, ci mai degrabă la ieşire", a spus Val Vâlcu la Antena 3. 

VEZI ŞI NOI CRITERII în România privind pandemia. ATENȚIE! NE PRIVEȘTE PE TOȚI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel