Val Vâlcu susține înființarea unui nou partid: Uniunea Salvați România de... Voiculescu
Autor: Roxana Neagu pe 08 apr, 19:38 | Guvern

foto gov.ro

Jurnalistul Val Vâlcu susține înființarea unui nou partid USR, unul care să nu fie afectat și subjugat de Vlad Voiculescu.

”Ar trebui fondat un nou partid: Uniunea Salvați România de Voiculescu. Lipsa de reacție a USR, a premierului Cîțu arată că sunt total subjugați de acest Voiculescu. Măcar din instinct de conservare, îl puneai la punct. L-a sfidat pe Barna, face numai scandaluri în coaliție, deci fără discuție strică imaginea USR-ului. Are lipsă de empatie, râde când anunță măsurile restrictive, nu mai spunem de modul în care a reacționat după tragedia de la Balș. În ciuda atâtor argumente, n-au curaj să-l schimbe. 

Cîțu a pierdut o ocazie extraordinară de a puncta politic. De data asta chiar nu au nicio scuză. Dacă nu-i leagă interese ascunse, vreo putere, pe care nu putem decât s-o bănuim, nu-i constrânge, este inexplicabil. Cine își riscă toată cariera politică pentru a-l apăra pe Voiculescu? Cum poți să-l aperi pe Voiculescu? Înțeleg că presa care l-a creat o dă la întors, că jumate erau înmormântați într-un fel, jumate în alt fel, are publicul său, acceptă publicul respectiv, e treaba ei. Dar politicienii, oamenii care depind de voturi, de reacția oamenilor, cum pot să apere ceva de neapărat? Ce-i leagă de această ghiulea la picior numită Voiculescu” a punctat jurnalistul Val Vâlcu. 

Vezi și: Voiculescu recidivează după ce ne-a făcut de râs la nivel european: A sfidat și Guvernul - surse din ședința de astăzi

Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri