Vâlcu: ”Este APOCALIPSĂ ce se întâmplă. Definiția PROSTIEI”. Întrebare-cheie despre MEDICI: De ce încasează 3.000 de euro dacă neagă știința?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre explozia cazurilor de COVID-19, despre ce urmează și le-a transmis un mesaj dur celor care încă nu cred în vaccinare, incusiv medicilor.

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre explozia numărului de cazuri și al morților de la o zi la alta, despre lipsa paturilor la Terapie Intensivă, despre lipsa măsurilor impuse de autorități și despre nepăsarea românilor atunci când vine vorba despre vaccinare.

”50 și ceva la sută dintre români au votat și au stabilit că vor o țară ca afară. Hai să ne uităm cum e afară! Bun, rata de vaccinare 96% în Danemarca, 86% în Germania... aceste măsuri precum excluderea personalului medical, trimiterea în șomaj tehnic, să stea acasă până trece pandemia dacă au probleme de conștiință, să nu expună bolnavii. Aici aș întreba: Cum ar fi în Armată, să ai personal militar care se teme de zgomotul puștii sau se teme să tragă cu pușca?

E absurd! Nu mai vorbim de medicii care nu se vaccinează. Păi eu mă duc la medic și nu la vrăjitoare sau la cabinetul senatorial al Dianei Șoșoacă, pentru că medicul îmi oferă știință. Ori, dacă el nu are încredere în știință și în rezultatele științei, la ce mai stă în spital când sunt atâtea și atâtea centre de bioenergie, de vrăjitorie, de tot felul de superstiții? De ce pretinde, de ce încasează 3.000 de euro? Pentru că are cunoștințe științifice! Păi dacă le neagă... la ce mai stă în cabinet? (...)

Pe lângă cei 304 oameni care au murit astăzi, trebuie să-i luăm în calcul și pe cei care vor muri mâine în plus, pentru că astăzi nu au avut acces la tratamentele pentru cancer sau la investigațiile care permit descoperirea cancerului într-un stadiu tratabil. Deci este apocalipsă ce se întâmplă!

Am văzut în noiembrie și decembrie 2020 că mortalitatea generală a atins nivelul celei din război, doar în ultimele două luni ale anului. Încă nu se văd în statistici cazurile generate de lipsa de tratament medical în 2020 pentru pacienții cu alte afecțiuni decât COVID-19. Vom avea niște cifre care vor șoca lumea civilizată!

Cetățenii din România sunt în situația cetățenilor din Africa, deși acolo nu au acces la vaccin, nu au vaccinuri, noi nu avem dorința de vaccinare", a declarat Val Vâlcu, în direct la B1 TV.

Groparii nu mai fac față. România, în punctul în care caută disperat medici și gropari. "E definiția prostiei!"

În contextul sutelor de decese provocate de COVID-19 și în contextul în care în multe orașe sau localități groparii nu mai fac față înmormântărilor, motiv pentru care s-a apelat la escavatoare, Val Vâlcu a fost întrebat dacă pe lângă medici, de care este nevoie disperată în spitale, acum este nevoie și de gropari. 

Este vorba despre Botoșani, acolo unde Primăria a închiriat un escavator pentru a săpa mai ușor numărul mare al gropilor celor care mor de COVID-19. Autoritățile de acolo se declară într-o situație anormală, groparii sunt depășiți de situație, iar localnicii spun că nu au văzut atâția morți niciodată.

"Să ne gândim că dacă virusul a suferit o mutație care-l face de trei ori mai ușor transmisibil, ce se întâmplă dacă suferă o mutație care-l face de trei ori mai agresiv? Atunci nu o să mai ai 300 de morți pe zi, o să ai 900 sau 1.000.

Am văzut acest film. S-a întâmplat în Lombardia anul trecut și are aceeași cauză. Trebuie să ne așteptăm să aibă și aceleași efecte. Atunci în Lombardia nu exista vaccin, acum în România există dar nu se dorește vaccinarea. Nu ai cum... e definiția prostiei! Să faci același lucru de două ori și să te aștepți la alte rezultate. Nu avea cum să fie altfel!", a conchis Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel