Vâlcu, glumă despre Nicușor Dan
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Nicușor Dan / Foto: Facebook
Nicușor Dan / Foto: Facebook
Val Vâlcu a făcut o remarcă cu privire la primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Invitat la Antena 3, la emisiunea Decisiv, jurnalistul Val Vâlcu a făcut o remarcă referitoare la primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, în momentul în care moderatoarea Cătălina Porumbel a deschis subiectul cu privire la furnizarea de apă caldă.

Cătălina Porumbel a spus: „Vreau să vă arăt ce se întâmplă în Capitală, domnul Nicușor Dan, știți foarte bine că nu știm ce face...”

Jurnalistul Vâl Vâlcu a intervenit: „Frigușor Dan!”

Cătălina Porumbel: „Frigușor Dan, zice domnul Vâl Vâlcu. Premierul interimar, Florin Cîțu, este chiar victima lui Nicușor Dan. Surse politice spun pentru Antena 3 că domnul Cîțu, premierul României, nu a avut apă caldă timp de 3 zile. Pare norocos domnul Cîțu că i-a venit totuși apa caldă, după 3 zile, pentru că 800.000 de bucureșteni nu au căldură și apă caldă.“

Ulterior, Cătălina Porumbel a întrebat-o pe Silvia-Monica Dinică de la USR dacă are apă caldă: „Aveți apă caldă?“

Silvia-Monica Dinică: „Eu am apă caldă, stau în Sectorul 6.“

Val Vâlcu: „Aaa, credeam că lângă Grivița, lângă centrala lui Clotilde Armand.“

Silvia-Monica Dinică: „Instalațiile s-au încărcat astăzi și pentru furnizarea de energie termică, cred că problemele sunt istorice și s-a mai vorbit de multe ori, inclusiv despre soluția referitoare la datoriile Termoenergetica către Elcen, categoric că acum, în această perioadă, toate problemele acestea s-au acutizat...“

Cătălina Porumbel: „Dar domnul Nicușor Dan ce a făcut?“

Silvia-Monica Dinică: „Bun, ca să revenim la discuție...“

Cătălina Porumbel: „Nu mai este timp...“

Val Vâlcu: „Nu are numai Termoenergetica datorii către Elcen. În primul rând, Primăria are datorii către Termoenergetica.“

 

SONDAJ: Bucureştenii nu mai au încredere în Nicuşor Dan

Potrivit unui sondaj prezentat la Antena 3, 72% dintre respondenţi sunt de părere că România merge într-o direcţie greşită, iar în ceea ce priveşte Capitala, 67% din cei chestionaţi au răspuns că direcţia în care se îndreaptă Bucureştiul este una eronată.

Cu privire la temele importante care îi interesează pe români, pe primul loc este importanţa traficului, dar şi drumurile principale, parcările sau gunoiul.

Sondajul a fost prezentat la o ediţie specială de la Antena 3, fiind realizat în perioada 17 - 23 septembrie, pe un număr de 814 subiecţi (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel