Valeriu Gheorghiță s-a gândit la implicarea cântăreților în campania de vaccinare. Loredana Groza este prima care îi răspunde
Autor: Ioan-Radu Gava pe 28 apr, 22:49 | Muzica

Sursă foto: Facebook Loredana

Loredana a fost întrebată dacă s-ar implica în campania de vaccinare.

Președintele Comitetului național pentru coordonarea campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că s-a gândit la implicarea cântăreților de manele în campania de promovare a vaccinării.

Invitată la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, Loredana a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă s-ar implica în campania de vaccinare ținând cont că s-a vorbit despre implicarea muzicanților:

„Dacă tot n-am primit niciodată nimic de la Guvern, măcar din punct de vedere moral aș accepta. Pentru că eu m-am vaccinat, eu cred în asta și cred că oamenii trebuie să se gândească bine când spun nu sau când spun da. Atunci când iei o decizie de acest gen, atât de radicală, trebuie să ai niște argumente care să fie extrem de fiabile și, pentru mine, unul din cele mai importante argumente este nu doar să ne protejăm pe noi, dar să-i protejăm pe cei care nu o pot face nici măcar prin vaccin.

Cred că aici este o datorie etică, morală, umană, pe care noi trebuie să o luăm în considerare. Așa cum ne vaccinau de TBC când eram în clasele primare, venea asistenta medicală și ne înțepa, nu exista că a venit mama, tata sau bunica. Trăim într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii și aceste studii și rezultate științifice sunt mult mai accelerate decât ce se întâmpla acum 20 sau 30 de ani. Acest vaccin TBC ne-a adus un avantaj față de restul zonei occidentale. Avem un fel imunitate la bază“, a precizat Loredana la finalul interviului.

Muzica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri