Vali Vijelie, către Victor Ciutacu: "Tu bei la muncă?" Știa răspunsul și a continuat
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ciutacu
Ciutacu
Victor Ciutacu a fost, în weekend, la o nuntă unde a cântat Vali Vijelie.

La un moment dat, jurnalistul a ieșit cu Vali Vijelie pe terasă unde au vorbit. Când Victor Ciutacu i-a zis: ”hai să bem un șpriț”, manelistul i-a zis: ”tu bei la muncă?” Toată relatarea o găsiți în rândurile de mai jos.

”Am fost la o nuntă, nimic nou. Vedeta, programului, Vali Vijelie, care a asigurat și toată logistica evenimentului, inclusiv partea de muzică de lift, DJ-ul și sculăraia aferentă. Știu, am un anturaj de maneliști, nu vă obosiți să-mi amintiți. Și mi-e tare drag de ei. Chiar au avut parte de o petrecere frumoasă, pe care o meritau din plin.

La prima pauză, ies cu Mana și cu el pe terasă, sporovăim și îl incit: "hai să bem un șpriț". Se uită la mine mirat, zâmbește și mă întreabă: "tu bei la muncă?" Știa răspunsul și a continuat: "nici eu". Altfel, apropo de cât poți conta de regulă pe meseriașii de pe piața românească, notați aici. Programul lui, numai al lui, a durat de la 21 la 2. A venit la 20 și un pic, a cântat impecabil până la 2 fix, inclusiv în clipele când toți erau prăbușiți. Nu a furat un minut din treabă. A prestat impecabil (din gât, vorba Mariei Cârneci, nu de pe disc), a terminat, a mulțumit, a urat de bine și a plecat; rigoare și precizie de ceas elvețian, fără nici o exagerare...P.S. Nu, n-am fost la fiul lui Adrian Năstase la nuntă, nu-l înjurați de pomană, dar casă de piatră să aibă!”, a povestit Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Vali Vijelie, pe numele său real Valentin Rusu, are 51 de ani. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt ”Și dacă viața mea o vrei”, ”Am fost lângă tine”, ”Aș pleca”, ”Am iubit pentru amândoi”, ”Am fost cândva jumătatea ta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel