Urmărește emisiunea live
Van Damme, plimbare cu mașina pe ritmuri de manele, în România. Actorul s-a lăsat filmat dansând (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Actorul Jean Claude Van Damme se află în România. Actorul a fost filmat de un tânăr care l-a plimbat cu mașina, clipul devenind viral in mediul online.

Jean Claude Van Damme a apărut într-o filmare devenită virală pe internet, după ce un şofer a făcut live pe Facebook din maşina în care se afla alături de actor pentru a se lăuda în fața prietenilor. Totul a avut loc în această după-amiază.

Acesta i-a pus mai multe manele şi, la un moment dat, Van Damme a intrat în jocul său, încercând să danseze. În mașină se mai aflau încă trei bărbați, implicați și ei în distracție.

Clipul a fost distribuit de mii de ori pe Facebook de internauți.

Înainte de acest moment, actorul s-a fotografiat cu Chef Joseph Hadad, care a scris pe Instagram: "Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme.  A trecut atât de mult timp, dar, privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete şi că am avut ocazia să ne revedem".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)

Ce spunea Jean Claude Van Damme despre români

“Românii sunt niste oameni foarte dulci, dar nu sunt nicicum o nație norocoasă”, spunea Van Damme în 2010, în timp ce se afla în România la o filmare, potrivit stirileprotv.ro. “Românii sunt importanți pentru mine. Eu călătoresc mult și am realizat că sunt niște oameni foarte dulci. Sunt muncitori, dar nu au la fel de mult noroc ca alte nații”, a mai declarat, atunci, actorul.

De atunci și până acum, actorul a fost de mai multe ori în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel