Vânzătoare din Suceava, amenințată cu pistolul de jucărie de un individ care nu a vrut să plătească două iaurturi
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Vânzătoare din Suceava, amenințată cu un pistol de jucărie / Imagine de Ashutosh Sharma de la Pixabay
Vânzătoare din Suceava, amenințată cu un pistol de jucărie / Imagine de Ashutosh Sharma de la Pixabay
O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de jucărie de un individ care nu a vrut să plătească două iaurturi.

Scene incredibile s-au petrecut joi dimineață la un magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Vânzătoarea de la magazinul aflat peste drum de stația de autobuz de unde pleacă mijloacele de transport în comun de pe linia 2 s-a trezit că un localnic pe care îl știe din vedere ia din vitrină două iaurturi și părăsește societatea, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia a ieșit după individ și i-a cerut să se întoarcă și să plătească. Individul s-a întors în grabă și amenințător, spre magazin, cu un pistol în mână. A intrat în interior și a îndreptat pistolul spre femeie, provocându-i acesteia un șoc teribil. La scenă a asistat, la fel de șocat, și un alt client aflat în magazin.

”Pistolarul” a plecat apoi din magazin fără a plăti cele două iaurturi.

Poliția a fost alertată prin 112, iar un echipaj de poliție ajuns la fața locului l-a depistat în scurt timp pe Nicolae T., în vârstă de 30 de ani. Tânărul le-a indicat polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul. S-a constatat că este vorba doar de un pistol de jucărie. 

Joi după-amiază, individul a revenit la magazin, unde a achitat cele două iaurturi. Se pare că tocmai din cauza unor probleme care ar putea fi de ordin psihiatric respectivul nu a fost reținut 24 de ore și propus apoi pentru arestare preventivă. 

Vezi FOTO pe Monitorul de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel