Vârstnic ucis în bătaie și altul tâlhărit, la Galați. Un recidivist abia eliberat a fost arestat
Autor: Andrada Oana pe 21 ian, 19:01 | Justiție

Vârstnic ucis și altul tâlhărit, la Galați / Imagine de Bernd Schray de la Pixabay

Un vârstnic a fost ucis în bătaie și altul tâlhărit, la Galați. Un bărbat de 30 de ani, abia ieșit din penitenciar, a fost arestat preventiv. 

Un bărbat de 30 de ani, eliberat din închisoare în septembrie 2020, a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a intrat peste doi vârstnici în casă și i-a lovit cu brutalitate pentru a afla unde țin banii. Tâlhăriile au fost comise în localitatea gălățeană Bălășești. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, recidivistul a intrat în toiul nopții, pe 17 ianuarie, peste un bărbat de 84 de ani și l-a bătut pentru a afla unde ține banii și bunurile de valoare. Victima a scăpat cu viață și a fost internată într-un spital din București. În noaptea următoare, individul a intrat peste un bărbat de 77 de ani, pe care l-a ucis în bătaie. 

Recidivistul a fost prins, iar pe numele său a fost emis de către Tribunalul Galați un mandat de arestare pentru tâlhărie calificată și tâlhărie urmată de moartea victimei. 

Anterior, bărbatul a fost condamnat tot pentru comiterea unor fapte cu violență, scrie Adevărul

Te-ar putea interesa și ....
Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri