Vârstnic ucis în bătaie și altul tâlhărit, la Galați. Un recidivist abia eliberat a fost arestat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Vârstnic ucis și altul tâlhărit, la Galați / Imagine de Bernd Schray de la Pixabay
Vârstnic ucis și altul tâlhărit, la Galați / Imagine de Bernd Schray de la Pixabay
Un vârstnic a fost ucis în bătaie și altul tâlhărit, la Galați. Un bărbat de 30 de ani, abia ieșit din penitenciar, a fost arestat preventiv. 

Un bărbat de 30 de ani, eliberat din închisoare în septembrie 2020, a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a intrat peste doi vârstnici în casă și i-a lovit cu brutalitate pentru a afla unde țin banii. Tâlhăriile au fost comise în localitatea gălățeană Bălășești. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, recidivistul a intrat în toiul nopții, pe 17 ianuarie, peste un bărbat de 84 de ani și l-a bătut pentru a afla unde ține banii și bunurile de valoare. Victima a scăpat cu viață și a fost internată într-un spital din București. În noaptea următoare, individul a intrat peste un bărbat de 77 de ani, pe care l-a ucis în bătaie. 

Recidivistul a fost prins, iar pe numele său a fost emis de către Tribunalul Galați un mandat de arestare pentru tâlhărie calificată și tâlhărie urmată de moartea victimei. 

Anterior, bărbatul a fost condamnat tot pentru comiterea unor fapte cu violență, scrie Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel