Moțiune Guvern Orban. Varujan Vosganian: Cum votează ALDE ”în principiu”
Autor: Andrada Oana pe 09 aug 2020 / 20:22 | Politica

Deputatul Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE, a dezvăluit, duminică seară, dacă partidul sprijină sau nu PSD privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

Întrebat dacă ALDE merge în sprijinul PSD pentru a da jos Guvernul Orban, Varujan Vosganian a răspuns că „în principiu, da”. 

„Noi ne-am exprimat de mai multe ori critic la adresa Guvernului, la adresa modului în care a fost gestionată pandemia, cu ambiguități, cu ezitări, cu o comunicare greșită cu cetățenii. Ne-am manifestat critic în legătură cu modul în care a fost gestionată dimensiunea economică. Personal, cred că în perioada de urgență și alertă, restricțiile economice au fost disproporționate”, a spus Varujan Vosganian la Antena 3, duminică seară. 

„Un reproș pe care îl avem este modul în care sunt înțelese Constituția și drepturile omului”, a precizat deputatul ALDE. 

În continuare, Varujan Vosganian a spus că, „în principiu, ALDE este pentru votarea unei astfel de moțiuni de cenzură”, precizând că „cred că trebuie să discutăm și ce o să se întâmple”.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri