Vasilcoiu o desființează pe Violeta Alexandru după dezinformare. ”Să vedeți surpriză”
Autor: Ema Apostu pe 02 dec 2019 / 21:18 | Politica

Sursa foto: Agerpres

Cristian Vasilcoiu, fost consilier în Ministerul Muncii, a criticat aspru reacția Violetei Alexandru, după ce aceasta "a certat Inspecția Muncii ca nu ar merge softul Reges".

"Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dat azi, din nou, în stambă, pe Facebook, unde a certat Inspecția Muncii că nu ar merge softul Reges, dând, evident, vina pe "greaua moștenire" de la PSD.

IM a precizat public: "Vă facem cunoscut că, astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații. Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație".

Eu o invit pe Violeta Alexandru să descopere și să spună public care au fost motivele independente de Inspectia Muncii, care nu au nicio legătură cu PSD! Să vedeți surpriză!", a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Vezi și: DEZINFORMARE marca Violeta Alexandru, după ce REGES n-a funcționat. Precizările care-i dau peste cap războiul politic cu PSD

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri