Vaslui: Adolescentă dispărută de la domiciliu de nouă zile, căutată de poliţişti
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O adolescentă în vârstă de 15 ani, din comuna vasluiană Zăpodeni, este căutată de poliţişti după ce aceasta a plecat de la domiciliu pe data de 7 octombrie şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, adolescenta are aproximativ 1,60 metri, o greutate aproximativă de 55 de kilograme, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate şi ochi căprui, iar la data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri, scrie Agerpres. 

"Adolescenta are un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus. În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112", precizează sursa citată.

De la începutul acestui an, la nivelul IPJ Vaslui s-au primit un număr de 138 de sesizări privind dispariţia unor minori , dintre acestea doar 123 fiind soluţionate fost soluţionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel