Vedetă de la Insula Iubirii s-a sinucis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Insula iubirii
Insula iubirii
O vedetă de la Insula Iubirii s-a sinucis. Iată cine este și de ce a recurs la gestul extrem.

Caroline Flack, fostă gazdă a reality show-lui „Insula iubirii" din Marea Britanie, s-a sinucis, la vârsta de 40 de ani.

Potrivit familiei sale, trupul neînsuflețit al Carolinei a fost găsit sâmbătă în apartamentul din estul Londrei, iar vestea a produs un adevărat șoc în Marea Britanie, unde era una dintre cele mai cunoscute și populare vedete de televiziune.

Avea probleme cu legea

Caroline Flack a prezentat emisiunea „Insula iubirii" încă de la prima difuzare, din anul 2015, până în decembrie anul trecut, când a fost pusă sub acuzare pentru agresiune, după un incident petrecut în casa ei. La câteva zile după ce a fost arestată, a fost înlocuită din show-ul de televiziune.

Ea a susținut că este nevinovată și că nu l-a lovit pe iubitul ei, în vârstă de 27 de ani. A fost eliberată pe cauțiune, iar procesul era programat să înceapă în martie, citează digi24.ro.

Ar fi avut o relație cu prințul Harry

În plus, Caroline Flack era coprezentatoare și la emisiunea „X Factor" și în anul 2014 câștigase un concurs televizat de dans.

Familia a cerut presei să-i respecte intimitatea, în condițiile în care tabloidele urmăreau constant viața vedetei. A avut o relație cu starul fostei formații One Direction, Harry Styles, dar au fost zvonuri că și cu prințul Harry ar fi avut o legătură amoroasă, citează aceeași sursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel