Urmărește emisiunea live
Vedetă PRO TV are coronavirus. O vedeai mereu la știri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
O vedetă PROTV are noul coronavirus. 

După Andreea Esca şi Neti Sandu, și Andreea Marinescu a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Duminică, prezentatoarea TV a mărturisit că starea ei de sănătate este bună.

Andreea Marinescu s-a izolat la domiciliu, urmează un tratament și ține legătura cu medicii în permanență.

„În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Anunțul făcut de știrista Pro TV a venit la câteva ore de la mesajul transmis cu ocazia Cilei mondiale a televiziunii. Prezentatoarea TV a mărturisit că anul 2020 a venit cu noi provocări atât pentru ea, cât și pentru colegii săi, ceea ce i-a forțat să-și depășească limitele.

„In 2020 cine a lucrat in tv si-a dat seama ca daca exista ceva ce inca nu se facuse anul asta s-a facut… ca daca nu credeai ca poti face materiale suficiente cu doar 4 oameni sau mai putini pe teren s-a putut, ca totul a capatat noi si noi forme astfel incat telespectatorul sa primeasca informatie de calitate, ca stirile pot fi foarte bine documentate si din redactie daca vrei sa iti protejezi cat mai mult oamenii, ca cine isi respecta angajatii are grija de ei… anul asta ne-a demonstrat ca oricand ne putem depasi limitele chiar si atunci cand nu mai putem.. mai putem putin… si ca suntem mai mult ca oricand cea mai puternica echipa! In 2020 implinesc 20 de ani de #protv … ma inclin in fata echipei fabuloase alaturi de care lucrez ,ii felicit si le multumesc pentru tot ceea ce fac in aceasta perioada extrem de dificila.. #echipa #newsteam #stirileprotv #ziuateleviziunii”, a scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel