Vela, cu documente semnate de Dorneanu și de Ciolacu în Senat. ”Aici și acum să aveți decența de a recunoaște”
Autor: Roxana Neagu pe 26 mai, 16:02 | Parlament

Marcel Vela a venit cu declarații tăioase în fața senatorilor, în Parlament, unde se dezbate moțiunea simplă ce-l vizează. 

”Trebuie să acoperim prăpastia dintre noi și să vedem un singur scop: soarta românilor, sănătatea fiecărui cetățean, indiferent cu cine votează el” a spus Marcel Vela, în Senat, subliniind că românii nu sunt interesați de ”certuri și contre”. 

Ministrul de Interne le-a spus parlamentarilor: ”Vreau să văd că astăzi, aici și acum, veți avea decența de a recunoaște faptul că acest război, cu acest inamic invizibil și extrem de periculos, a adus omenirea într-un punct în care nu era pregătită”. 

”Mi-ați reproșat că am fost extrem de vigilent la propagarea știrilor false. Da, am fost și voi fi în continuare atent, pentru că suntem toți responsabili de informarea corectă a tuturor românilor” a mai spus Marcel Vela. 

Când vorbea despre amenzi, ministrul de Interne a subliniat: ”Dacă tot am fost invitat în Parlament și văd că unii sunteți mai puțini atenți, vă rog să-mi permiteți să vă prezint câteva documente” le-a spus Marcel Vela senatorilor, venind cu textele de lege semnate la vremea aceea de Valer Dorneanu, actualul președinte al CCR și atunci președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, a venit cu documente semnate de Marcel Ciolacu, în prezent președinte al Camerei Deputaților. Prin respectivele documente, se instituiau amenzi pentru perioada stării de urgență 

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri