Urmărește emisiunea live
Venus în Fecioară careu Lilith în Gemeni, influență importantă pentru o ZODIE: Vă ajută enorm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Venus în Fecioară, careu cu Lilith în Gemeni
foto pixabay/ Venus în Fecioară, careu cu Lilith în Gemeni
O zodie luptă foarte mult și astrele o ajută enorm. 

”Venus intră în Fecioară și face careu cu Lilith din semnul vostru. Lilith vă potențează astăzi. Lupta interioară între Lilith și Venus vă poate da foarte multă neîncredere în voi, care, chiar dacă sună ciudat, vă va determina să luptați foarte mult pentru ce vă propuneți. Lilith e recunoscută pentru fapte îndrăznețe, dar destul de curajoase. Astăzi veți face tot ce se poate ca oamenii să nu-și dea seama că voi nu sunteți foarte bine, dar, din perspectiva mea, un asemenea tranzit vă ajută enorm.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei GEMENI sau cu ascendent în Gemeni. 

Astrologul a mai spus că ”Venus intră în casa a patra a Gemenilor și, înainte de a trece la orice acțiuni, aveți mai întâi nevoie de o bază, să știți niște lucruri sigure și să nu vă aruncați. Adică, da, vă aruncați într-un proiect, mânați de Lilith, dar înainte vreți să aveți ceva sigur discutat”. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 22 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va duce o luptă dureroasă. Nimeni nu-ți cunoaște sufletul!

EXCLUSIV  Horoscop 22 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. E rost de vacanță pentru unii nativi!

Și cum avem multe aspecte astrologice în această săptămână, să nu uităm nici de Luna Plină, care va afecta, în principal, patru zodii: 

”Pe 24 iulie, undeva la ora 5:37 dimineața, se întâmplă Luna Plină în Vărsător.

Pe Luna Nouă se întâmplă lucruri, stăm să medităm, să ne punem intenții, oamenii mai fac ritualuri... Deci Luna Plină, ce avem? Avem opoziție între Soare și Lună, la 180 de grade. De fiecare dată când vorbim de un asemenea aspect îi facem astrograma, e ca și cum pe 24 iulie se naște un copil.

În primă fază, vreau să vă atrag atenția că această Lună Plină va activa foarte mult hărțile celor care au marcaj fix. Ce înseamnă asta? Te știi că ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Te știi că ai planete personale în cele 4 zodii, sau unghiuri, sau noduri... deci dacă ai în astrogramă aceste aspecte și mai ales în primele grade, pentru că Luna Plină se întâmplă la un grad. Deci dacă ai, vei fi printre cei care vor simți cu adevărat această Lună Plină.

Luna Plină vine de obicei cu evenimente, vine cu întâlniri, cu ruperi, cu despărțiri sau o reschimbare, o reevaluare, o testare, o negociere dură. Deci cei care vă știți cu marcaj fix, mare grijă în jurul zilei de 24 iulie.” Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel