Venus retrograd, efecte MAJORE din 13 mai. Daniela Simulescu, informații în premieră la DC News TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu va vorbi, la DC News TV, despre unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2020.

„Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2020 este retrogradarea planetei Venus în semnul Gemenilor. Mai ales că se întâmplă după o perioadă cu restricții. Atunci când Venus, planeta iubirii, retrogradează, avem tendința de a ne întoarce la foști parteneri sau de a intra în relații care se vor consuma repede.

Acum că retrogradarea va avea loc în semnul Gemenilor, cel care se plictisește repede, si după relaxarea restricțiilor, mulți își vor căuta foști parteneri, vor intra în idile sau vor trece prin multe teste, mai ales dacă sunt într-o relație care nu mai funcționează de ceva timp. Să nu uităm că Venus retrograd va face un careu cu Neptun în data de 21 mai. În traducere: ne vom îndrăgosti de vorbe frumos împachetate și ne vom dezamăgi pe noi înșine", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Venus retrogradează în perioada 13 mai - 25 iunie, dar efectele vor dura mai mult. Dacă vrei să știi până când, precum și alte informații extrem de interesante, o poți urmări marți, la ora 11.00, pe Daniela Simulescu la DC News TV, DCNews.ro, precum și pe pagina de Facebook a redacției. Rămâneți cu noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel