CUTREMUR în showbizul românesc. S-a SINUCIS! "Au știut și au lăsat-o BALTĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Showbiz-ul românesc este în stare de șoc. S-a sinucis!

Una dintre cele mai frumoase antrenoare de fitness din România, cea alături de care Roxana Vancea și-a afirmat bisexualitatea, s-a stins din viață și amicii ei bănuiesc că s-ar fi sinucis.

Tânăra stătea de câteva luni în Spania, acolo unde s-a și logodit în urmă cu două săptămâni. Chiar dacă totul părea să meargă bine în viața ei,  un mesaj bizar de acum două zile, i-a surprins pe cei dragi ei. 

”Afișezi ce dorești pe fb sau insta, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresă chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare. 

Au curs mesajele de condoleanțe. Lumea se învinovățește

”Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli, am simțit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez”, ”Dumnezeu sa te ierte... ai dus multe lupte in sufletul tau... sper sa iti găsești liniștea acolo unde ai ales sa pleci!”, ”Mult, mult prea devreme. Doar D zeu știe ce era in sufletul tău! Drum lin!”, ”Când viata te străpunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele gânduri, raul te domina si te duce pe cai greșite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica... iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat... Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primească în casa lui si daca în viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti găsești liniștea și sa te odihnești in pace! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe, citează wowbiz.ro

”Cei apropiati au stiut si au lasat-o balta sau chiar au tradat-o, iar in restul nu a mai avut incredere”, a spus o prietenă, după ce a fost întrebată dacă nu a știut nimeni despre depresia fetei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel