Urmărește emisiunea live
Șefa ATI de la Spitalul Gerota, în stare bună. Vestea dată de Raed Arafat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Raed Arafat a dat vești bune în această seară. 

Șefa secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota a început să își revină, susține România TV. Informația a fost confirmată de Raed Arafat într-o intervenție telefonică la postul de televiziune.

”Pot să vă confirm. Am vorbit chiar cu directoarea Direcției Medicale de la MAI. Noi am avut două doctorițe în stare critică, printre care și dânsa. Din fericire, sunt ambele ok și dânsa este pe drumul cel bun. Gândiți-vă că munca la ATI cu astfel de pacienți este una titanică, este foarte mult de lucru. Astăzi tot am primit de la colegi din SUA și discutăm și cu colegi din România și vin cu recomandări, metode, pentru a vedea cum să se abordeze acești pacienți. Încă sunt multe necunoscute. Este un mare lucru că au reușit colegii noștri de la terapie intensivă să îi salveze viața după ce a fost într-o stare chiar critică.

”Știrea” care nu s-a confirmat 

Mă bucur că știrea pe care au dat-o la un moment dat unii din presă, că nu mai este în viață doamna doctor, această știre nu s-a confirmat niciodată și că ea a rămas în viață”, a declarat Raed Arafat la România TV. 

Doctorița a stat intubată două săptămâni la Spitalul Matei Balș din Capitală. Ea a fost mutată pe ATI după ce starea sa de sănătate s-a agravat rapid, fiind infectată cu noul coronavirus. Rezultatul analizei pentru COVID-19 i-a ieșit pozitiv pe data de 17 martie. 

VEZI ȘI: Spital în carantină la Suceava. Majoritatea pacienților și angajaților, infectați cu coronavirus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel