Veste neașteptată pentru fanii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D
Autor: Rodica Mitu pe 14 iul, 11:52 | Magazin

Ilinca Vandici

Fanii „Bravo, ai stil! Celebrities” au parte de un anunț neașteptat.

Cele mai intense momente ale show-ului „Bravo, ai ști! Celebrities” vor putea fi urmărite, începând din 22 iulie, de la 23:00, de miercuri până vineri, și sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, în această vară.

O selecție  de colecție, cu imagini memorabile ale celui mai iubit show de stil le va aminti fanilor emisiunii cum au evoluat concurentele, cum le-au apreciat jurații evoluția tinerelor îndrăznețe care luptau pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.

„Am primit foarte multe mesaje de la fani, pe rețelele de socializare, le este foarte dor.  Acum vor avea ocazia să vadă parcursul concurentelor de până la momentul declanșării pandemiei, într-o selecție impresionantă, și să își amintească o mulțime de momente fantastice pe care le-am trăit împreună, telespectatorii acasă, în fața micilor ecrane, iar noi, echipa emisiunii, pe platourile de filmare. Este un moment bun, în această vară, să revedem cele mai frumoase, intense și amuzante momente și să ne împrospătăm memoria pentru a savura apoi continuarea atât de așteptată a show-ului” , a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri