Vestea care a căzut ca un trăznet pentru Simona Pătruleasa: Am suferit enorm
Autor: Irina Constantin pe 23 mai, 16:32 | Vedete

Frumoasa prezentatoare de știri de la Kanal D, Simona Pătruleasa, a trecut prin momente grele. 

Prezentatoarea TV s-a chinuit mulți ani să facă un copil. Ea a povestit, conform okmagazine.ro, cum a primit veste că nu poate avea copii: ”Nu poţi avea copii. (...) În momentul acela cade cerul pe tine şi simţi că o iei razna. A căzut ca un trăznet vestea. Nu m-am putut obişnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm. M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în ţară e posibil să apelez la aşa ceva. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a putea avea un copil”. 

Nu s-a împăcat cu ideea și a urmat multe tratamente: ”Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus... Şi cel din urmă a fost cel mai greu cu medicamentaţie şi injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecţii dureroase şi traumatizante”. 

În 2011, Simona Pătruleasa a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase. 

Conform sursei citate, jurnalista a pierdut o sarcină: ”Cred că au trecut doi sau trei ani. nici nu mai ştiu. Am pierdut sarcina pe la 10 săptămâni. Aveam o stare ciudată, am simţit că se întâmplă ceva. Doamna doctor era plecată în America, am mers la medic şi am constat că se oprise inimioara. Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente”. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri