Vestea momentului din FOTBAL. Bundesliga REVINE weekend-ul viitor
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 08 mai, 10:35 | Fotbal

Foto: Agerpres

Prima ligă germană de fotbal va reveni, cu porțile închise, pe 16 mai, devenind astfel primul campionat european care își reia meciurile, după măsurile impuse de coronavirus.

Prima ligă germană de fotbal va reveni, cu porțile închise, pe 16 mai, devenind astfel primul campionat european care își reia meciurile, după măsurile impuse de coronavirus, conform BBC Sport.

Unul dintre meciurile zilei mult așteptate de microbiști va fi chiar un derby, între Schalke 04 și Borussia Dortmund. Liderii clasamentului german, Bayern Munchen, cu un avans de 4 puncte față de locul doi, Borussia Dortmund, vor merge în Berlin, pentru o confruntare cu Union Berlin, duminică.

Ziua finală a campionatului - 28 iunie

 

Cele mai multe echipe nemțești mai au nouă meciuri de disputat, iar ultimul weekend al competiției va fi pe 27-28 iunie. Federația Germană de Fotbal a transmis că sezonul va reveni doar cu implementarea unor măsuri sanitare stricte, de la interzicerea fanilor pe stadioane până la testarea jucătorilor pentru Covid-19.

Aproximativ 300 de persoane vor fi în sau pe lângă stadioane, în timpul zilelor cu meciuri, printre care jucătorii, staff-ul tehnic sau oficialii. Liga a fost suspendată pe 13 martie, iar jucătorii au revenit la antrenamente la jumătatea lunii aprilie. Fotbaliștii au trebuit să lucreze în grupuri reduse ca număr de participanți.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri