Vești bune pentru turiști. Centrul Drive Thru OK Medical SARS-CoV2 din Băneasa triplează capacitatea de recoltare. Rezultatele, în limba ENGLEZĂ
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sunt vești importante pentru turiștii care aleg Grecia sau Austria în această perioadă.  OK Medical anunță triplarea capacității de recoltare în centrul Drive Thru pentru testarea de tip RT-PCR SARS-CoV-2 situat în perimetrul Băneasa Shopping City.

În contextul în care tot mai multe țări includ România în zona portocalie și în care e necesar testul COVID-19 negativ pentru a putea intra fără probleme pe teritoriul acestor țări, OK Medical vine cu vești foarte bune pentru români. 

Iată ce ne anunță comunicatul de presă: 

”Măsura implementată reduce timpul de așteptare, media de procesare a unui pacient reducându-se la maximum 1 minut și 30 de secunde.  

Peste 50 de cadre medicale, special instruite pentru recoltarea de probe în mediu infecțios, asigură zilnic, începând cu ora 08:00 până la ora 22:00, recoltarea de probe de tip exudat nazal și faringian. 

Probele sunt ulterior prelucrate în laboratoare acreditate de către Ministerul Sănătății, buletinul oficial de analize fiind transmis în română și în engleză în 24-48 de ore pe adresa de mail indicată de către pacient.

Este extrem de important că timpul de așteptare este de 24-48 de ore, în contextul în care, de exemplu, Grecia cere ca testul să fie realizat cu maximum 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul elen. De asemenea, testele sunt transmise și-n limba engleză, nemaifiind necesară traducerea lor, pentru că rezultatul testului la granițele din UE trebuie să fie în limba engleză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel