Veteranul de război Sabin Husariu a primit vaccinul Covid-19. Acum 85 de ani s-a vaccinat împotriva variolei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sabin Husariu (91 ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels
Sabin Husariu (91 ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels
Veteranul de război Sabin Husariu a primit vaccinul Covid-19.

Pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook a informat, citând Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, că veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

În postarea intitulată „Exemplu de moralitate la 91 de ani” se arată faptul că „veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.”

Sabin Husariu a mai făcut un vaccin important, în urmă cu 85 de ani, cel împotriva variolei.

Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani. Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Vă mulțumim, domnule Husariu! Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!”, se mai arată în postarea RO Vaccinare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel