Veteranul de război Sabin Husariu a primit vaccinul Covid-19. Acum 85 de ani s-a vaccinat împotriva variolei
Autor: Andrada Oana pe 23 feb, 10:24 | Coronavirus

Sabin Husariu (91 ani) s-a vaccinat împotriva Covid-19 / Fotografie creată de Artem Podrez, de la Pexels

Veteranul de război Sabin Husariu a primit vaccinul Covid-19.

Pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook a informat, citând Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, că veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

În postarea intitulată „Exemplu de moralitate la 91 de ani” se arată faptul că „veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.”

Sabin Husariu a mai făcut un vaccin important, în urmă cu 85 de ani, cel împotriva variolei.

Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani. Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Vă mulțumim, domnule Husariu! Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!”, se mai arată în postarea RO Vaccinare. 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri