Viața actorilor în pandemie, sub semnul întrebării. Iuliana Călinescu: De cinci luni stau în casă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Iuliana Călinescu
Iuliana Călinescu
Iuliana Călinescu, una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, a vorbit pentru DC News despre cum își trăiește viața în pandemie. 

N-a mai urcat pe scenă de un an, iar pandemia a venit pentru ea, la fel ca pentru toți actorii, ca un trăsnet.

Iuliana Călinescu, în vârstă de 41 de ani, a declarat pentru DC News: „din păcate, sunt tristă. Și presupun că majoritatea actorilor sunt așa dat fiind faptul că nu pot juca. Înțeleg că din ce în ce o să se mai restrângă iar terase, teatre... Este un an compromis, în care toată lumea o să se restarteze în alte direcții, probabil. Nu știu ce se va întâmpla”. 

Actrița ne-a mai spus că este convinsă că anul acesta nu va urca nimeni pe scenele teatrelor, dată fiind situația epidemiologică și pare-se că și anul viitor e pus sub semnul întrebării. 

„Se pare că nu o să jucăm nici anul ăsta, nici la anul. Nu cred că o să revenim în teatre în curând”, ne-a mai spus Iuliana Călinescu. 

Iuliana Călinescu, de cinci luni în casă

Iuliana Călinescu este, fără doar și poate, una dintre persoanele care au preferat să nu riște. De cinci luni stă în casă și, atunci când merge la cumpărături, la două săptămâni, o face cu mască de protecție pe chip. 

Deși situația e cum e în prezent, Iuliana Călinescu ne-a precizat că este optimistă și cu siguranță, după pandemie, viața își va relua cursul. 

„Eu de cinci luni stau acasă, cred că am avut contact cu două persoane. Am fost cea mai restrictivă persoană din câte cunosc eu pentru că am un copil și mi-e frică pentru tot ce se întâmplă. Asta nu înseamnă că nu se va relua cursul vieții după această pandemie. Eu sunt optimistă”, a mai spus Iuliana Călinescu pentru DC News.

„La două săptămâni fac cumpărături, în rest numai în casă stau. Copilul a făcut școală online... Mi se pare foarte important să ai grijă de celălalt. Eu port mască și pe stradă. Din păcate, oamenii nu respectă. Românii sunt mai rebeli”, a subliniat actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel