Viața revine la normal în China. Cannavaro: Am permis de circulație - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
În China, viaţa revine la normal, așa cum arată într-un clip și Fabio Cannavaro, fostul internațional care acum antrenează acolo.

Fabio Cannavaro, antrenor la Guangzhou Evergrande, a petrecut perioada de carantină în China şi a povestit tot timpul ce s-a petrecut în timpul pandemiei de coronavirus.

Canavarro a anunţat că perioada sa de izolare s-a încheiat şi a primit un document de la autorităţi cu care poate circula liber pe teritoriul Chinei. El a menţionat, într-un filmuleţ postat pe Instagram, că în China viaţa revine la normal.

"Carantina s-a terminat pentru mine. Acesta este documentul care îmi permite să circul liber în China. Am mers dimineaţa la un centru comercial, am mers la bancă şi la masă afară. Oamenii sunt precauţi, îşi măsoară temperatura şi folosesc măşti şi mănuşi. În continuare lumea este foarte atentă, dar viaţa revine la normal, ceea ce trebuie să dea speranţe Italiei", a spus Cannavaro.

 
 
 
View this post on Instagram

Freedom ???????????????????????????????? vi aspetto alle 17:30 con due Campioni del mondo @gianlucazambrotta e dopo @luca_toni.9 ...... Fai parte anche tu della nostra squadra: Uniti vinceremo ancora! ???? GoFundME ???? (link in bio) cliccare qui --> https://www.gofundme.com/italiawc2006

A post shared by ????????Fabio Cannavaro???????? (@fabiocannavaroofficial) onMar 27, 2020 at 2:05am PDT

Fabio Cannavaro a donat 30.000 de măști spitalului Domenico Cotugno din Napoli, anunță Corriere dello Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel