Vibrații și întrupări - recital de chitară clasică, la Casa Filipescu - Cesianu
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Muzeul Municipiului București vă invită duminică, 8 martie, ora 12.00, la recitalul de chitară clasică intitulat „Vibrații și întrupări" susținut de muzicianul Laurențiu Topală la Casa Filipescu - Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151). Intrarea este liberă.

”Femeia - partenerul, prietenul, sursa de inspirație și de admirație, exemplu, farmec, poezie, momentul de liniște, sufletul și zâmbetul meu. Aceasta este "ea" pentru mine, iar chitara este prelungirea sufletului meu., mărturisește muzicianul Laurențiu Topală, cel care va dedica acest moment tuturor femeilor. Recitalul va conține atât compoziții proprii, cât și lucrări de Luis de Narváez, Giuseppe Antonio Brescianello, Dan Andrei Aldea, Antonio Lauro, Francisco Tarrega, Jorge Cardoso, Leo Brouwer și face dintr-o serie de concerte inițiate după revenirea în fața publicului după 25 de absență.

A fost o provocare, dar este visul meu dintotdeauna să cânt, iar muzica mea să ajungă la inimile celor care o ascultă. Este o legătură foarte puternică între muzică, întoarcere în tine și rugăciune", afirmă muzicianul Laurențiu Topală."

Laurențiu Topală

Absolvent al Academiei de Muzică „G. Musicescu" din Chișinău, clasa de interpretare muzicală, Laurențiu Topală face parte din prima generație de profesori de chitară a cărei elevi sunt laureați în concursuri naționale și internaționale. Numele lui este legat și de partea concertistică. De-a lungul anilor, a cântat în diverse formule, atât solo cât și camerale. În ultimii ani, a realizat o serie de emisiuni de radio și televiziune și, pentru cea de-a 24-a ediție a Festivalului Internaţional George Enescu, a fost producător muzical al Broadcasterului oficial, TRINITAS TV, arată un comunicat MMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel