Vicepreședintele ANPC, AVERTISMENT pentru românii care merg la terase! La ce trebuie NEAPARAT să fie atenți
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Vicepreședinte ANPC, Veronica Mitran, a transmis o serie de informații de care românii trebuie neaparat să țină cont atunci când merg la terase, în contextul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Veronica Mitran (ANPC) a transmis, după anunțarea noului bilanț, recomandări pentru românii care plănuiesc să ia masa la terase în această perioadă. 

În primul rând, spune vicepreședintele ANPC, consumatorul trebuie să fie atent ca, la terasa aleasă, să se păstreze distanța socială și să existe un loc special pentru dezinfectarea mâinilor. De asemenea, atenția românilor trebuie să se îndrepte către modul în care personalul respectă măsurile de protecție. 

„Consumatorului care vrea să ia masa la terasă îi pot recomanda să aibă grijă la terasa pe care o alege, să fie atent la păstrarea distanței sociale: o respectare a distanței sociale de 1,5 metri între persoane, patru la masă, cu excepția membrilor aceleași familii, doi metri între mesele alăturate și scaune... Să fie atenți la personalul care îi servește: trebuie să poarte mască, mănuși. Mănușile folosite la servire nu pot fi utilizate și la pregătirea mesei. Să fie atent la personal! Să fie atent la intrarea în terasă pentru că trebuie să existe dispencerele cu dezinfectant”, a declarat Veronica Mitran, vicepreședinte ANPC, la Realitatea Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel