Victor Ciutacu a spus cum alege subiectele şi invitaţii din emisiuni. "Dai drumul la un post şi nu trebuie să mai existe celelalte"
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Realizatorul TV Victor Ciutacu a vorbit despre munca sa zilnică, în EXCLUSIVITATE pentru DC NEWS. Acesta a spus cum alege subiectele zilnice, dar şi invitaţii pe care îi cheamă la emisiunea sa de la România TV. 

 „Se ridică telespectatorii, cititorii... 'Domne’, dar Ciutacu ce muncește?'. Care-i ziua de muncă a lui Victor Ciutacu? Așa, stai acolo, vorbești o oră, două”, a spus Val Vâlcu, în emisiune. Ciutacu îl completează: „Zi două, minim. Asta dacă nu se întâmplă să se bată ai lui Cerva cu jandarmii pe la miezul nopții”.

„O zic pe asta de dată recentă că nu mai am ziar și alte lucruri care-mi ocupau o nimica toată din zi. Prietene, munca mea începe de când mă trezesc, când mă uit pe lista de invitați și încep ca apucatul să găsesc variante noi, adaptate momentului pe care-l trăim. La câte televiziuni suntem pe piață... Eu am venit cu ideea stupidă să chemi invitați în fiecare zi în funcție de ce se întâmplă. Nu merge, tată, că la câte televiziuni suntem, toți sunt rezervați cu o săptămână înainte”, a mai spus Victor Ciutacu.

Totul e într-o dinamică completă

„În primul rând mă uit în ce măsură se potrivesc invitații confirmați cu subiectele care mi se par mie de interes. (...) După aceea încep să-mi fac idei de emisiune, îmi sar ochii din cap prin toate site-urile, uitându-mă peste tot, încercând cumva să mă diferențiez. Dacă facem toți aceleași subiecte și în aceeași oră, cum să spun... dai drumul la un post de televiziune și nu trebuie să mai existe celelalte”, a adăugat realizatorul TV.

„Prin esență, totul se transpune într-o hârțoagă pe care o fac pe mail și pe care o trimit celor cu care lucrez la facerea emisiunii. După aceea, încep telefoane, conferințe. Înainte erau ședințele fizic, dar de când cu pandemia rupem... Mai vine unuia o idee, mai schimbăm desfășurătorul, mai căutăm alți oameni. În final, ajung pe la 5, 5 și ceva la muncă, când ne întâlnim iarăși în aceeași formulă completă”, mai transmite el.

În final, Ciutacu spune că munca sa începe pe la ora 10:00 și se termină la ora 23:00, cu mici pauze.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel