Victor Ciutacu, despre Diana Șoșoacă: Frățioare, e momentul ei. E un vorbitor de FORȚĂ
Autor: Alexandru Ichim pe 22 ian, 09:46 | Personalități politice

Victor Ciutacu și vaccinul

Victor Ciutacu a descris-o pe senatoarea AUR cu ajutorul unei declaraţii făcute de Mădălin Voicu, fost deputat PSD.

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii ”Punctul Culminant” de la România TV a vorbit despre cum a aflat de Diana Șoșoacă și cum a început să o promoveze pe postul TV. 

”Exact cum a spus Mădălin Voicu. A intrat acum câteva zile la mine în emisiune. Frăţioare, mi-e frică să deschid frigiderul că iese Şoşoacă de acolo şi mă mănâncă! E peste tot. E momentul ei, dar, după părerea mea, o să se ardă repede, deşi ea e bună, dincolo de caracterul uşor rocambolesc al apariţiilor publice. Ea este un vorbitor extrem de bun, de forţă. Eu am fost primul care a promovat-o în prime time. Acum toţi o iau”, a spus Victor Ciutacu, despre Diana Iovanovici Şoşoacă.

A remarcat-o la ”primele proteste anti-mască”

 

”Cine e avocata lor? Una Şoşoacă. Nici numele nu o ajută. Evident, că nu erau suficient de mulţi oameni ca să înconjoare Guvernul, să se ţină de mânuţă, motiv pentru care a luat Şoşoacă microfonul şi a început cu ăia în spatele ei să înconjoare Guvernul. A vorbit 40 de minute fără se se oprească, din mers. Şi toţi care ştim ce înseamnă televiziune, ştim cam cât poţi să vorbeşti aşa fără să te opreşti şi să ia şi o coerenţă din mers. A vorbit 40 de minute încontinuu la mine, timp în care mâna oştile, se certa cu jandarmii care încercau să îi oprească şi vorbea cu mine”, a povestit Victor Ciutacu.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri