Victor Ciutacu şi Dragoş Pătraru, ţinta unor FAKE-NEWS-uri pe internet. "Asta nu e opinie, e crimă!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Victor Ciutacu şi Dragoş Pătraru
Facebook Victor Ciutacu şi Dragoş Pătraru
Jurnaliştii Victor Ciutacu şi Dragoş Pătraru au devenit ţinta unor ştiri false, distribuite pe internet de cei care militează împotriva vaccinării. 

Aceştia au venit, însă, cu precizări importante. 

"Aud de la prieteni cu mintea la ei că, în lipsa mea, nişte ticăloşi lipsiţi de imaginaţie, probabil fără acces la fb şi insta, răspândesc securistic zvonul că aş fi la ATI, în stare gravă. Dincolo de enormitatea mizeriei, n-am fost în viaţa mea, nici măcar în interes profesional, acolo. Dar, dacă la ATI arată aşa ca în pozele de unde sunt acum, mâine dimineaţă m-aş muta acolo. Băi, boilor, ştiu că numele meu vinde şi că folosirea lui ar mai stinge mediatic din focu’ pe care l-aţi pus sub ţară, da’ mai citesc şi oameni care ţin la mine şi fac naibii atac de cord!", a scris Victor Ciutacu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Ciutacu (@victorciutacu)

Pătraru: Asta nu e opinie, e crimă

În ceea ce îl priveşte pe Dragoş Pătraru, pe grupurile de Facebook ar circula o fotografie cu acesta alături de textul "Dragoş Pătraru, dublu vaccinat, iar acum bolnav de COVID. Păi cum rămâne cu imunizarea?". Jurnalistul a reacţionat tot pe Instagram. 

"Cam asta circulă pe net. Nu oamenii care n-au înțeles nimic, ci mizeriile care și-au făcut un scop din a omorî cât mai mulți cetățeni, ținându-i departe de vaccin. Asta nu e opinie, nu e libertate de exprimare, este crimă. Pur și simplu. Să induci ideea că nu trebuie să te vaccinezi pentru că și vaccinații fac boala, ei bine, asta nu mai ține de prostie, e ticăloșie calificată, făcută cu intenție. Iar rețelele sociale nu au nicio problemă să distribuie mizeriile astea, în timp ce autoritățile dorm. Somn bun!", a scris Dragoş Pătraru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dragos Patraru (@dragos_patraru)

De Dragoş Pătraru se ştia încă de pe 10 octombrie că are COVID-19. 

Ştefania Cîrcu este cea care l-a înlocuit pe Dragoş Pătraru la Starea Naţiei. Tot ea i-a ţinut locul în luna august, cu ediţii de vacanţă.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30. Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania”, au scris producătorii de la ”Starea Naţiei” pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel