Victor Picu, demis din fruntea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Victor Picu a fost demis din funcția de șef al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Decizia a fost semnată de premierul Ludovic Orban.

Documentul oficial de demitere a șefului Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, care a fost publicat în Monitorul Oficial.

Atribuțiile de șef al ANOFM, cu rang de secretar de stat, vor fi preluate de secretarul general al instituției, până la numirea unui nou conducător.

Victor Picu a rămas fără permis de conducere, la începutul lunii august,  după ce a fost prins băut la volan. Potrivit rezultatelor alcooltestului, Picu avea 0,46% alcool în aerul expirat, fapt ce a determinat  ca polițiștii să-i întocmească un dosar de cercetare  penală pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

După revocare, Victor Picu a postat un mesaj pe Facebook: 

"S-a încheiat un capitol din viața mea profesională și politică. Îi mulțumesc domnului Prim-ministru Ludovic Orban și doamnei ministru Violeta Alexandru pentru încrederea acordată și pentru tot sprijinul din acest mandat. În aceste luni, ANOFM s-a schimbat în bine, a reușit sa facă față unor provocări noi, într-un timp foarte scurt.În calitatea mea de primvicepresedinte al PNL București, ma voi implica activ în campania pentru alegerile locale pentru a reuși să dăm oamenilor din acest oraș, un nou București.Mulțumesc colegilor din ANOFM pentru colaborare și profesionalism!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel