Victor Ponta, avertisment privind alegerile: Falimentul României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta spune că şase luni de campanie electorală înseamnă falimentul României. Liderul PRO România  a făcut analiza alegerilor după ce premierul României, Ludovic Orban, a declarat  că alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele parlamentare pe 6 decembrie.

"Sincer, este o nebunie. Spui ce bine a gestionat guvernul criza, pe de altă parte eşti singura ţară care nu porneşte şcoli.Pe zona de educaţie este dezastru total, pe zonă de agricultură ne rugăm să îi ajute. Aşteptăm să vedem unde zburăm şi cum zburăm, la noi se îngrămădesc românii la graniţie. Este o nebunie" , a declarat Victor Ponta la România TV.

În ceea ce priveşte alegerile din România, Victor Ponta susţine că alegerile nu înseamnă doar o zi, ci şase luni, fapt care ar băga ţara în faliment.

"Domnul Orban a ieşit şi a zis că vrea să facă alegeri locale pe 27 septembrie şi alegeri la parlament pe 6 decembrie. Alegerile astea nu înseamă o zi şi o zi, înseamnă 60 de zile. Înseamnă depuneri de candidaturi, după care 30 de zile urmează campanie electorală. Avem o zi în care 10 milioane de oameni intră în cabina şi ştampilează buletinul de vot. Asta începe pe 28 iulie şi se termină pe 27 septembrie. Cealaltă începe pe 6 decembrie, asta înseamnă şase luni de campanie electorală, înseamnă falimentul României", a declarat Victor Ponta la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel