BOMBĂ în showbiz. Victor Slav dă în judecată STATUL român: "A fost ACUZAT pe nedrept"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 26 sep, 19:27 | Vedete

Victor Slav a luat o decizie radicală împotriva statului român. 

În urmă cu un an, Victor Slav a fost oprit de Poliție la un control de rutină, pe Autostrada București - Ploiești, iar în urma testării cu aparatul Drug-Test, vedeta a ieșit pozitivă la consumul de cannabis. Atunci, polițiștii i-au deschis dosar penal și i-au luat permisul de conducere. 

Convins de faptul că nu consumase nimic, Victor Slav a încercat să facă lumină în acest caz și să demonstreze tuturor că nu a consumat substanțe interzise. Într-un final, a reușit să arate că aparatul Drug-Test a dat un rezultat fals-pozitiv în cazul lui, iar acum este decis să obțină în instanță despăgubiri colosale, pentru că imaginea sa a fost afectată. 

"A fost ACUZAT pe nedrept"

 

Potrivit unor surse judiciare, citate de cancan.ro, în urmă cu câteva zile, Victor Slav a înregistrat, pe rolul  Tribunalului București, împotriva statului român, prin Ministerul Finanțelor, o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare. În plus, fostul prezentator al Kanal D intenționează să ceară daune materiale uriașe, de ordinul miilor de euro.

”Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de Drug Test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a dezvăluit un apropiat al acestuia.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri