FURTUNA face prăpăd în Constanța. Trafic BLOCAT, gospodării inundate - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay/Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay/Imagine cu rol ilustrativ
Vremea extremă a făcut pagube într-o localitate din județul Constanța. De asemenea, traficul rutier este îngreunat pe DN22. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare.

Nu sunt persoane rănite, însă circulația este întreruptă pe ambele sensuri. Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

Inundații la Palazu Mic, pe DN22

De asemenea, trafic îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22, unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației. De asemenea, mai multe gospodării au fost inundate. 

”De la intrarea în vigoare a codului portocaliu și pana în momentul de față, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodării sau case inundate, dar și copaci căzuți pe carosabil. S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu”, a anunțat ISU Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel