VIDEO. Pâmântul s-a albit imediat. Grindină cât NUCA și ploi torențiale în Argeș
Autor: Alexandru Ichim pe 20 mai, 22:22 | Vremea

FOTO: ISU Argeș

Pompierii intervin în județul Argeș în mai multe localități după ce vremea extremă a făcut ravagii. 

Ploi torențiale s-au abătut în această după-amiază peste județul Argeș. La Pișcani, comuna Dărmănești, grindina de dimensiunile unei nuci a acoperit pământul în numai 10 minute, precizează Agro TV. Mai multe curți au fost inundate, iar grădinile oamenilor au fost distruse, mai precizează sursa citată. 

Probleme au fost și la Mioveni unde pompierii au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil și pentru îndepărtarea unor elemente de construcții de pe un autoturism. La Micești pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării inundate.

Cod Portocaliu de vreme severă 

 

Județul Argeș se află sub Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente, până mâine dimineață la ora 06:00. De altfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie, în Oltenia, local în Muntenia, în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi vijelii, grindină, descărcări electrice și va ploua torențial, astfel încât, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...70 l/mp.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri