VIDEO. Ce mesaj au transmis Alexei Navalnîi și soția sa din avion, înainte ca opozantul rus să fie reținut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi
Alexei Navalnîi și soția sa au postat un video pe retele de socializare înainte ca avionul în care se afla opozantul rus să ajungă la Moscova, acolo unde a fost imediat arestat.

Alexei Navalnîi și soția sa au postat un video pe rețelele de socializare înainte ca avionul în care se afla opozantul rus să ajungă la Moscova, acolo unde a fost imediat arestat. Este vorba despre un mesaj ionic, adresat autorităților din Rusia.

"Băiete, adu-ne apă. Noi plecăm acasă.", spune soția lui Alexei Navalnîi în video, făcând referire la faptul că opozantul rus a fost otrăvit cu agentul  neurotoxic Noviciok, urmele căruia au fost găsite a fost găsită într-o sticlă de apă din hotelul din Tomsk unde a fost cazat Navalnîi. 

Amintim că Alexei Navalnîi anunțase cu câteva zile înainte că are de gând să se întoarcă în Rusia. Departamentul Metropolitan al Serviciului Federal al Penitenciarelor din Rusia (FSIN) confirmase atunci faptul că opozantul Alexei Navalnîi a fost trecut pe lista persoanelor date în urmărire și că vor lua măsuri pentru a-l aresta, lucru care s-a și întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel