VIDEO. Ce s-a întâmplat cu monolitul descoperit în SUA. Misterul a fost dezvăluit
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Misterul dispariției monolitului din Utah a fost descoperit.

Bizarul obiect a fost descoperit în 18 noiembrie de ofițeri ai Departamentului pentru Siguranță Aeriană din Utah în timp ce numărau animalele dintr-un elicopter. La doar câteva zile distanță, autoritățile anunțau că acesta a dispărut în mod misterios. Ross Bernards, un fotograf din SUA, ar fi dezvăluit misterul. El susține că a fost martor la momentul în care monolitul din Utah a fost îndepărtat de un grup de bărbați. Bernards spune că se afla acolo pentru a fotografia misteriosul obiect.

"Patru tipi au apărut de după colț și doi dintre ei au luat-o înainte. Au împins de câteva ori monolitul și unul dintre ei a zis «Sper că v-ați făcut pozele». L-a împins puternic și structura s-a înclinat într-o parte. Apoi a strigat la prietenii săi că nu e nevoie să aducă unelte”, a mai povestit fotograful.", a scris fotograful pe Instagram

După mesajul publicat de fotograf, un bărbat a încărcat pe YouTube o înregistrare video intitulată "Noi am îndepărtat monolitul din Utah", fără a oferi alte detalii. În imagini se poate vedea cum monolitul este dezgropat și încărcat într-o roabă.

VEZI ȘI: Monolitul descoperit în SUA a dispărut în mod misterios

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ross Bernards (@rossbernards)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel