Urmărește emisiunea live
VIDEO - Ce se poate întâmpla dacă își vopsești părul după ce ai avut COVID-19
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce se poate întâmpla dacă își vopsești părul după ce ai avut COVID-19 / Foto: Pixabay
Ce se poate întâmpla dacă își vopsești părul după ce ai avut COVID-19 / Foto: Pixabay
Vezi în articol ce au pățit unele persoane care și-au vopsit părul după ce au avut COVID-19.

Cosmeticienii din unele zone ale Regatului Unit au raportat apariţia unor noi reacţii alergice în cazul clienţilor care îşi vopsesc părul după ce au contractat coronavirusul, scrie BBC. Frizerii susțin că oamenii s-au plâns de erupții cutanate și arsuri.

Oamenii de ştiinţă de la Imperial College London cercetează acum dacă boala poate reprograma sistemul imunitar uman, în mod similar altor boli. Organizaţia comercială care reprezintă frizerii şi cosmeticienii din Marea Britanie şi-a avertizat profesioniştii să facă teste suplimentare la nivelul pielii înainte de a vopsi părul clienților pentru a evita eventuale acţiuni legale. Acestea sunt efectuate cu 48 de ore înainte de vopsirea efectivă a părului.

Gemma, o femeie care folosea aceeaşi vopsea de păr de mai mulţi ani a avut o reacţie la un astfel de test după ce s-a vindecat de Covid-19 în luna ianuarie. Salonul pe care îl frecventează a precizat că patru clienţi au avut aceeaşi problemă de când testele au devenit obligatorii pentru toţi clienţii.

Miros de GUNOI după COVID-19, efect bizar al infectării cu SARS-CoV-2

Multe persoane, inclusiv din România, acuză un miros puternic de gunoi, rămas după trecerea prin boală, ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2. Astfel, produse cu miros total diferit, de la ceapă la parfum, au, pentru aceste persoane afectate, același miros: de gunoi. Nu se mai pot bucura de un miros frumos sau de mâncare. Nimic nu miroase frumos în jurul lor. Sunt persoane care au mărturisit că se spală și de cinci ori pe zi, de teamă să nu fie ele sursa mirosului neplăcut pe care-l simt în jurul lor. Efectele acestei urmări în urma confirmării pozitive cu COVID-19 sunt distrugătoare pentru viața acestor persoane. Mirosul este unul dintre simțurile care ne definesc, iar pierderea lui afectează întreaga viață, cu atât mai mult cu cât totul în jur miroase a gunoi, adică oribil. 

Problema am găsit-o pe un grup din România. Dând o căutare pe site-urile internaționale, am descoperit că, recent, Insider a scris despre acest efect bizar al infectării cu SARS-CoV-2. Vezi AICI continuarea articolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel