VIDEO cu Meghan Markle. Imaginile din 2013 pe care le-ar vrea îngropate
Autor: Rodica Mitu pe 10 iul, 16:31 | Magazin

În 2013, Men's Health a intervievat-o pe Meghan Markle în legătură cu pasiunea ei pentru mâncare. 

Înainte de a deveni celebră prin prisma serialului „Suits”, Meghan Markle a fost „fata cu valiza” într-un show televizat.

În 2013, cei de la revista Men's Health au întrebat-o care sunt secretele unui burger perfect și ale unei fripturi suculente. Ședința foto care a însoțit interviul a fost una pe care astăzi Meghan Markle ar vrea să o uite.

VIDEO

Premiu neașteptat pentru Harry și Meghan

 

Harry și Meghan au primit un premiu neașteptat. O organizație de mediu britanică, Population Matters, a anunțat că i-a recompensat pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan, pentru decizia anunțată public în 2019 de a se limita la doi copii.

„Prin alegerea și declararea publică a intenției de a se limita la doi copii, ducele și ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor și, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului și le oferă tuturor copiilor noștri, copiilor lor și generațiilor viitoare șansa de a prospera pe o planetă sănătoasă”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de Mediafax.

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri