VIDEO: Momentul cumplit în care Frenkie de Jong a văzut că Ajax a fost eliminată din Champions League
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Twitter BT SPORT
Foto: Twitter BT SPORT
Mijlocașul a văzut rezultatul de pe fostul său stadion pe ecranul de pe San Siro.

Victoria Barcelonei în fața lui Inter, pe San Siro, nu a fost prilej de bucurie pentru Frenkie de Jong, care a văzut că fostul său club, Ajax Amsterdam, a fost eliminat din Champions League, conform Daily Mail.

Mijlocașul olandez, care a costat 90 de milioane de euro vara trecută, a fost surprins cum se uita la ecranul de pe San Siro, căutând rezultatul fostului său club. Ajax a fost înfrântă de Valencia cu 1-0, chiar pe teren propriu, și a fost trimisă direct în Europa League.

Tristețe pe fața lui Frenkie

De Jong a arătat descumpănit când a privit rezultatul meciului, afinitatea sa pentru clubul olandez fiind cunoscută, după ce a petrecut trei ani la prima echipă a acestuia. Mijlocașul Barcelonei a câștigat Eredivise, Cupa Olandei și a ajuns în semifinalele Champions League cu fosta sa formație, anul trecut.

Cu toate că a părăsit Ajax pe o sumă uriașă de bani vara trecută, durerea a fost vizibilă pe fața lui Frenkie de Jong, când a realizat că prietenii săi și foștii coechipieri nu vor mai putea șoca giganții Europei și în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel