VIDEO - O tânără s-a închinat apoi a început să-și bată iubitul, în fața unui club de fițe din Mamaia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O tânără s-a închinat apoi a început să-și bată iubitul, în fața unui club din Mamaia / Foto: Captură video Youtube
O tânără s-a închinat apoi a început să-și bată iubitul, în fața unui club din Mamaia / Foto: Captură video Youtube
O tânără și-a luat la bătaie iubitul, în fața unui club din Mamaia, dar înainte de asta s-a închinat. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Imaginile cu o tânără care și-a luat la bătaie iubitul în fața unui club din Mamaia au ajuns virale pe rețelele de socializare. Curios pentru internauți a fost mai ales faptul că tânăra a ținut neapărat să se închine înainte de a-și bate iubitul. 

În imaginile video apărute în spațiul public femeia poate fi văzută în timp ce își face câteva cruci înainte de a se năpusti asupra iubitului său. Tânărul a încasat mai mult palme și s-a dat doar mai în spate în tentativa de a scăpa de accesul de furie al iubitei sale, scrie Replica de Constanța. Incidentul a avut loc zilele trecute în parcarea din aproprierea unui club de fițe din Mamaia Nord, iar incidentul a fost filmat de oamenii care se aflau în zonă.

 

Mai mulți tineri petrecăreți din Mamaia au aruncat cu scaune și pahare peste mașinile parcate

Mai mulți tineri, cazați într-un hotel din Mamaia, s-au filmat aruncând pe geam scaune peste mașini din parcare. Petrecăreții au aruncat de la balcon și alte obiecte, printre care și sticle. Într-una dintre filmările apărute în spațiul public se vede cum unul dintre ei aruncă un pahar pe stradă, chiar în momentul în care prin zonă treceau 2 tinere.Tinerii vorbesc cu înjurături și par să fi consumat băuturi alcoolice. Deocamdată nu se știe dacă mașinile peste care aceștia au aruncat un scaun, dar și sticle, au fost grav avariate. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța s-a autosesizat după ce imaginile au apărut în spațiul public. Acum tinerii sunt căutați de oamenii legii.

„În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun. Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală.”, a transmis IPJ Constanța. Imaginile video le puteți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel